Maxmiling logo

OM HEIDI MAXMILING

Jeg er uddannet pressefotograf fra DR i 1995 og har arbejdet freelance lige siden. Til daglig deler jeg studier med 3 andre inde på Aller Media i Kbh - og er løbende på farten med opgaver i hele landet.

Mine ekspertiseområder er reportage, stills, portrætter, pressefotos, gourmet, livsstil - og jeg elsker mit arbejde!

En tilbagemelding, jeg er meget glad for er, at jeg er god til at få de, der skal fotograferes, til at føle sig trygge og godt tilpas med sig selv.

Fotograf - Stifter af MakeYouOver og BrunchClub

I mange år har jeg arbejdet sammen med min søster Anja Maxmiling som er makeup artist. Ved siden af vores arbejde for alverdens medier har vi sammen stiftet MakeYouOver og Brunch Club.

MakeYouOver er at se sig selv med nye og positive øjne.

Med mange års erfaring fra tv, magasiner, virksomheder og events - af kendte og ukendte mennesker - er vi vant til at realisere den enkeltes udseendemæssige potentiale fuldt ud med få midler. Med den erfaringen har vi lavet et makeover koncept som er for alle :-) Vi styler og fotograferer i studiet eller på locations. Læs meget mere på vores hjemmeside.

 

Brunch Club - MakeYouOver konceptet skulle "sælges" derfor startede vi BrunchClub som er et kombineret spise og shoppingkoncept hvor man kan vinde en masse præmier bla. en makeover. Men BrunchClub er meget mere end det. Vores mission er at skabe gode rammer for moderne networking, samt at facilitere vækst for mindre virksomheder. Det er efterhånden blevet en en stor succes som afholdes 2 weekender hvert år for ca. 100 gæster og en række udvalgte firmaer.